Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A töltelék hozzávalóit késes aprítóban összedolgozzuk. A burokhoz a formát puha ronggyal áttörölgetjük. A méretére vágott transzfer fóliát teszünk bele. A csokoládét temperájuk: a 2/3 részét 45 fokra felmelegítjük. Hozzáadjuk a maradék, apróra vágott csokoládét. Csomómentesre keverjük, majd visszahűtjük 27 fokosra, majd 29-30,5 fokra melegítjük és végül a formába töltjük. Az asztalhoz csapkodjuk kicsit a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
IldikoEsAnita
Beküldte: 2021.10.14.

A burokhoz

A töltelékhez

Elkészítése

A töltelék hozzávalóit késes aprítóban összedolgozzuk.

A burokhoz a formát puha ronggyal áttörölgetjük. A méretére vágott transzfer fóliát teszünk bele. A csokoládét temperájuk: a 2/3 részét 45 fokra felmelegítjük. Hozzáadjuk a maradék, apróra vágott csokoládét. Csomómentesre keverjük, majd visszahűtjük 27 fokosra, majd 29-30,5 fokra melegítjük és végül a formába töltjük.

Az asztalhoz csapkodjuk kicsit a formát, hogy a légbuborékok feljöjjenek. Kiöntjük a felesleges csokoládét és hagyjuk kicsit dermedni. Lesorjázzuk kaparóval a forma tetejét, majd hűtőbe tesszük.

Amikor a csoki megdermedt, akkor habzsák segítségével megtöltjük.

Ne feledkezzünk meg helyet hagyni a talpaknak! A maradék csokoládét újra temperáljuk, majd a forma tetejére öntjük. Egy mozdulattal elsimítjuk rajta.

Hűtőbe tesszük kb 20 percre, majd enyhén az asztalhoz ütve kiborítjuk belőle a kész bonbonokat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
IldikoEsAnita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is