Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk. Három egyenlő részre osztjuk és fél órán át állni hagyjuk. Sütőpapírral bélelünk ki egy tepsit (20*30 cm) és előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tésztadarabokat kókuszliszttel megszórt gyúródeszkán kinyújtjuk A darált diót elkeverjük az eritrittel. Az egyik tésztalapot a sütőpapírra helyezzük, megkenjük lekvárral, rászórjuk az eritrit-dió felét, majd ráterítjük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
scarlett69
Beküldte: 2020.12.29.

Hozzávalók

Töltelék

Tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk. Három egyenlő részre osztjuk és fél órán át állni hagyjuk.

Sütőpapírral bélelünk ki egy tepsit (20*30 cm) és előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tésztadarabokat kókuszliszttel megszórt gyúródeszkán kinyújtjuk

A darált diót elkeverjük az eritrittel.

Az egyik tésztalapot a sütőpapírra helyezzük, megkenjük lekvárral, rászórjuk az eritrit-dió felét, majd ráterítjük a második tésztalapot, erre ismét lekvár kerül, rászórjuk a darált dió másik felét és végül befedjük a harmadik tésztalappal.

Sütőbe toljuk és aranybarnára sütjük (25-30 perc). Ha kész, hűlni hagyjuk, majd ha kihűlt, megolvasztjuk az étcsokoládét a szőlőmagolajjal és ezzel bevonjuk a sütemény tetejét.

Hűvös helyen dermedni hagyjuk, majd szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is