Egy tálban összekeverjük a cukrot, a fahéjat és a narancs reszelt héját. A leveles tésztát kb. fél cm vastagságúra kinyújtjuk. A sodrófát óvatosan a tésztára helyezzük, és a tésztát rátekerjük. A cukros keverék felét egyenletesen a deszkára szórjuk, majd a tésztát visszahelyezzük rá. A maradék cukorkeveréket a tészta tetejére szórjuk, majd finoman átmegyünk rajta a nyújtófával, hogy a cukor alul és felül is jól rátapadjon.
A tészta két szélét elkezdjük befelé feltekerni, amíg a középpontban találkoznak. A feltekert tésztát enyhén összenyomkodjuk, és háztartási fóliába csomagoljuk. Hűtőbe tesszük körülbelül egy órára, hogy megdermedjen és könnyebben szeletelhető legyen.
A hűtés után a tésztát kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Ügyeljünk rá, hogy legyen elegendő hely a szeletek között, mert sütés közben meg fognak nőni. 200 °C-ra előmelegített sütőben 10-12 percig sütjük, amíg aranyszínűre pirulnak.