Elkészítése
A sertéshúst megmossuk és kockára vágjuk.
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A zöldbabot megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabokra aprítjuk és megmossuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és felkockázzuk. A kaprot megmossuk és felaprítjuk.
Az olajat a fazékban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk. Hozzátesszük a kockára vágott húst és rövid ideig pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük az őrölt köménnyel, beletesszük a babérlevelet, felöntjük kb 1,5 liter vízzel és lefedve félpuhára főzzük.
A félig megpuhult húshoz hozzáadjuk a burgonyát és a zöldbabot, ismét lefedjük és puhára főzzük.
A tejfölt simára keverjük a liszttel, behabarjuk vele a levest és kb 5 percig forraljuk.
Kaporral megszórva, forrón tálaljuk.









