Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vaníliarudat késsel felmetszük, a magokat kikaparjuk, majd lábosba tesszük, felöntjük tejjel és tejszínnel, a rudat is hozzáadjuk. Lassú lángon, állandó keverés mellett felforraljuk. Ezután levesszük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot és a zselatint. Folyamatos keveréssel langyosra hűtjük, majd egy kisebb kapcsos tortaformába öntjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A vaníliarudat késsel felmetszük, a magokat kikaparjuk, majd lábosba tesszük, felöntjük tejjel és tejszínnel, a rudat is hozzáadjuk. Lassú lángon, állandó keverés mellett felforraljuk. Ezután levesszük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot és a zselatint.

Folyamatos keveréssel langyosra hűtjük, majd egy kisebb kapcsos tortaformába öntjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a forma oldalán késsel meglazítjuk, majd egy lapos tálra borítjuk. Gyümölcsökkel díszítjük, jelen esetben szívecskés süteményformával dinnye szeletekből vágtunk ki díszeket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is