Elkészítése
A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet egy csipet sóval és egy kávéskanál szódabikarbónával összekeverjük. Ezután a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd felváltva a habosra kevert tojássárgájás masszához adjuk a liszttel és a tejföllel együtt.
Az így kapott tésztát három részre osztjuk. Az egyik részbe csokoládés, a másikba vaníliás, a harmadikba pedig puncsos pudingport keverünk. A különböző ízű masszákat kanalanként felváltva adagoljuk egy kivajazott, kilisztezett őzgerincformába, majd a végén kicsit összerázzuk, hogy a rétegek szépen elrendeződjenek.
180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt megsütjük. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a kihűlt süteményt bevonjuk vele. Végül színes cukorral megszórjuk a tetejét.
