Tészta elkészítése:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporral elkevert lisztet. A tojások sárgáját egyenként belekeverjük, végül óvatosan hozzáadjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét is. Az egészet alaposan összedolgozzuk, hogy sima állagú tésztát kapjunk.
Színezés:
A tésztát három egyenlő részre osztjuk:
1. Az első részt sárgán hagyjuk.
2. A második részbe belekeverjük a puncs pudingport, hogy rózsaszínű legyen.
3. A harmadik részbe belekeverjük a kakaóport, hogy barna legyen.
Sütés:
Két őzgerincformát margarinnal kikenünk és lisztezünk. Az első formába rétegezzük a rózsaszín tésztát, rá a sárgát, végül a kakaósat. Ugyanezt megismételjük a második formában is.
A formákat előmelegített sütőbe tesszük, és 200 °C-on sütjük, amíg a tészta tűpróbával ellenőrizve már nem ragad (kb. 25-30 perc).
Díszítés:
A kész süteményt hagyjuk kihűlni, majd porcukorral megszórjuk, vagy csokoládémázzal vonjuk be.