Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Habcsók: Egy szilikonos sütőpapírra rajzolunk egy kb 24 cm-es kört. A sütőt előmelegítjük 120 fokra. A fehérjét habbá verjük és hozzáadjuk két adagban a porcukrot. Ha szép fényes, selymes a masszánk, akkor belekeverjük az étkezési keményítőt és az ecetet is. A habot az előre megrajzolt körben elkenjük és előmelegített 120 fokos sütőben kb 50-60 percig […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
trarita
Beküldte: 2018.03.24.

Habcsókhoz:

Krémhez:

Gyümölcsszószhoz:

Elkészítése

Habcsók:

Egy szilikonos sütőpapírra rajzolunk egy kb 24 cm-es kört. A sütőt előmelegítjük 120 fokra.

A fehérjét habbá verjük és hozzáadjuk két adagban a porcukrot. Ha szép fényes, selymes a masszánk, akkor belekeverjük az étkezési keményítőt és az ecetet is.

A habot az előre megrajzolt körben elkenjük és előmelegített 120 fokos sütőben kb 50-60 percig szárítjuk. Ha kész, rácsra tesszük ks kihűtjük.

Krém:

A tejben felfőzzük a pudingot és kihűtjük.

A tejszínt habbá verjük. A kihűlt pudingot simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejszínhabot és a mascarponét.

Gyümölcsszósz:

A cukrot karamellizáljuk, rátesszük a gyümölcsöket a levével együtt és felforraljuk. 1 dl vízben elkeverjük a pudingport és besűrítjük vele a gyümölcsszószt, majd kihűtjük.

Összeállítás:

A habcsókra kenjük a krémet, majd erre kanalazzuk a kihűtött gyümölcsszószt. Ha szeretnénk, akkor a gyümölcsszósz helyett friss gyümölcsöket is szórhatunk a tetejére vagy szeletelt mandulát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
trarita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is