Elkészítése
Habcsók:
Egy szilikonos sütőpapírra rajzolunk egy kb 24 cm-es kört. A sütőt előmelegítjük 120 fokra.
A fehérjét habbá verjük és hozzáadjuk két adagban a porcukrot. Ha szép fényes, selymes a masszánk, akkor belekeverjük az étkezési keményítőt és az ecetet is.
A habot az előre megrajzolt körben elkenjük és előmelegített 120 fokos sütőben kb 50-60 percig szárítjuk. Ha kész, rácsra tesszük ks kihűtjük.
Krém:
A tejben felfőzzük a pudingot és kihűtjük.
A tejszínt habbá verjük. A kihűlt pudingot simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejszínhabot és a mascarponét.
Gyümölcsszósz:
A cukrot karamellizáljuk, rátesszük a gyümölcsöket a levével együtt és felforraljuk. 1 dl vízben elkeverjük a pudingport és besűrítjük vele a gyümölcsszószt, majd kihűtjük.
Összeállítás:
A habcsókra kenjük a krémet, majd erre kanalazzuk a kihűtött gyümölcsszószt. Ha szeretnénk, akkor a gyümölcsszósz helyett friss gyümölcsöket is szórhatunk a tetejére vagy szeletelt mandulát.

