A gyümölcsöket feldaraboljuk.
A tojásokat szétválasztjuk és a sárgákat a porcukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk az olajat és a joghurtot, majd tovább keverjük. Rászórjuk a lisztet, valamint a sütőport és robotgép segítségével alaposan eldolgozzuk.
A fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, majd nagyon óvatos mozdulatokkal, egy tortalapát segítségével a lisztes masszába forgatjuk.
A tepsit (34*24 cm) kibéleljük sütőpapírral, beleöntjük a tésztát és szépen elsimítjuk. Megszórom a gyümölcsökkel és azokat enyhén belenyomkodjuk a masszába.
180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt elkészül a süti. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy valóban megsült-e.
Rövid hűtés után tálaljuk.
Aki szeretné, porcukorral díszítheti, de szerintem kár lenne elrontani ezt a csodás színpompát.