Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Tésztához: 50 dkg liszt 35 dkg margarin 20 dkg cukor 1 tojás 2 ek kakaó Krém: 25 dkg margarin 10 dkg étcsokoládé 20 dkg nutella Csokimáz: 15 dkg tortabevonó csokoládé étolaj Elkészítése: A hozzávalókból (a kakaó kivételével) tésztát gyúrunk, majd kettévesszük, és az egyik felébe belegyúrjuk a kakaót. Kinyújtjuk mindkettőt, és tepsi hátán 180 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Éva Ferenczné Fekete
Beküldte: 2015.03.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 50 dkg liszt
  • 35 dkg margarin
  • 20 dkg cukor
  • 1 tojás
  • 2 ek kakaó

Krém:

  • 25 dkg margarin
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg nutella

Csokimáz:

  • 15 dkg tortabevonó csokoládé
  • étolaj


Elkészítése:

A hozzávalókból (a kakaó kivételével) tésztát gyúrunk, majd kettévesszük, és az egyik felébe belegyúrjuk a kakaót.
Kinyújtjuk mindkettőt, és tepsi hátán 180 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük.

A margarint az olvasztott, de már nem meleg csokoládéval és a nutellával habosra keverjük. Aki édesebben szereti, tehet bele porcukrot.

A krémet a sárga lapra kenjük, lefedjük a barna tésztával, majd lehűtjük.

A torbabevonót megolvasztjuk, hozzákeverjük az étolajat és a sütemény tetejére kenjük.

[box style=”info”]Mivel a tésztában nincsen sütőpor ropogós marad, akárcsak az eredeti pilóta keksz. Forró vízbe mártott éles késsel szeleteljük, akár már pár órával később, mivel a tésztának nem kell puhulnia, csak a krémnek megdermedni.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Éva Ferenczné Fekete
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is