Elkészítése
A cukrot a puha vajjal, a tojásokkal, citromhéjjal és mézzel habosra keverjük. A szódabikarbónás lisztet felváltva adjuk hozzá a tejjel a tojásos keverékhez. A masszát előmelegített, 175 fokos sütőben körülbelül 20 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Máz elkészítése
A vajat, cukrot és tejet összeolvasztjuk. Ezután hozzáadjuk a szörpöt és a festéket. Hagyjuk egy kicsit hűlni, mielőtt elkezdjük mártogatni a tésztadarabokat, mert ha túl forrón tesszük, a máz nem tapad jól a tésztára.
Miután a tészta kihűlt, tetszőleges darabokra vágjuk, majd beleforgatjuk a mázba, végül a kókuszreszelékbe. A tésztát 20×40 cm-es tepsiben sütöttem, de más méretű is megfelelhet.
Eperszörppel is nagyon finom!
Jó étvágyat!


