Elkészítése
Piskótatekercs:
A hozzávalókból hagyományos módon piskótát készítünk. Egy 28*35 cm-es sütőlemezt sütőpapírral bélelünk és a masszát beleöntjük, majd előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük kb 20 perc alatt.
A megsült piskótát hagyjuk kicsit hűlni, majd kiborítjuk és még langyosan feltekerjük. Kitekerjük, lekvárral lekenjük és félretesszük.
Lap:
A piskótalap hozzávalóiból szintén piskótát készítünk. Ezt a masszát pedig egy 22*32 cm-es nagyságú tepsibe öntjük és megsütjük.
Krém:
A habtejszínt a két féle cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a joghurtokat és az előre feldarabolt őszibarackot, végül pedig a zselatint a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük és a krémhez adjuk.
Összeállítás:
Egy 22*32 cm-es tepsit folpackkal kibélelünk és az 1 cm nagyságúra felszeletelt piskótatekercsekkel kirakjuk, majd erre öntjük a krémet, végül pedig a piskótaalappal zárjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap tálcára borítjuk és kockákra szeletelve kínáljuk.










