Elkészítése
Hozzávalók:
- 0,5 l tej
- 3 ek étkezési étkezési keményítő (vagy 1 csomag vaníliás pudingpor)
- cukor ízlés szerint
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 banán
- kávélikőr
- 2,5 dl habtejszín
- kakaó, vagy reszelt csoki
- fahéj
Elkészítése:
A keményítőt (vagy pudingport) a cukorral és a vaníliás cukorral elkeverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a tejet, csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön sűrűre főzzük.
Az így kapott krémet osszuk el 4 pohárba és hagyjuk kihűlni.
A tetejét szórjuk meg fahéjjal, és locsoljunk rá kávés krémlikőrt.
A banánt karikázzuk fel, tegyük rá a likőrös pudingra. A tejszínt verjük kemény habbá, és díszítsük ki a desszertünket vele. Reszelt csokit, vagy kakaót szórjunk a tetejére.

