Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A babapiskótákat félbe törjük. A cukorral összekevert tojások sárgáját gőz fölött (ne forrjon, csak gyöngyözzön alatta a víz víz) világos sárga színű, enyhén sűrű masszává keverjük (így nem lesz nyers a tojás). Ezután hozzáadjuk apránként a mascarponét, majd pedig a csipetnyi sóval kemény habbá vert fehérjét is hozzáforgatjuk. A fehérjével óvatosan bánjunk, laza mozdulatokkal keverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.09.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A babapiskótákat félbe törjük.

A cukorral összekevert tojások sárgáját gőz fölött (ne forrjon, csak gyöngyözzön alatta a víz víz) világos sárga színű, enyhén sűrű masszává keverjük (így nem lesz nyers a tojás).

Ezután hozzáadjuk apránként a mascarponét, majd pedig a csipetnyi sóval kemény habbá vert fehérjét is hozzáforgatjuk. A fehérjével óvatosan bánjunk, laza mozdulatokkal keverjük hozzá, akkor egy laza szerkezetű, habos krémet kapunk.

A poharakba tegyük először a kávéba mártott piskóta darabokat, arra a krémet, megint piskótát, újra krémet. Tegyük hűtőbe 1-2 órára, azután szórjuk meg alaposan kakaóval.

Mutatós, nagyon finom desszertet kapunk. A selymes krém édessége és a kávé illetve a kakaó kissé kesernyés kontrasztja fenomenális élményt okoz!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is