Elkészítése
Hozzávalók:
- személyenként 4-4 babapiskóta
- 1 dl meggylé vagy cukorral ízesített kávé
- 1 doboz mascarpone (25 dkg-os)
- 4 evőkanál porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 dl felvert habtejszín
- két meghámozott, apró kockákra vágott narancs
Elkészítése:
A babapiskótákat megforgatom a meggylében, vagy cukorral ízesített kávéban és elkészítem a krémet: a mascarponét kikeverem a porcukorral, ízesítem a vaníliás cukorral, beleforgatom a felvert habtejszínt és az apró kockákra vágott narancsot.
Szép pohárba kanalazok egy réteg krémet, rárakom a méretre tört piskótát, befedem krémmel és még egy sor piskótával, majd megint krémmel.
A tetejét kockázott naranccsal és kevés csokireszelékkel díszítem.
