A tejet langyosra melegítjük, hozzáadjuk az élesztőt és egy teáskanál cukrot, majd hagyjuk felfutni.
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a sütőport, a porcukrot, a tojást és a felfuttatott élesztőt. Az egészet alaposan kidolgozzuk, majd a tésztát négy egyenlő részre osztjuk.
A tésztát letakarva kb. 30 percig pihentetjük, majd egyenként kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsi hátán 180°C-on 8-10 perc alatt világosra sütjük. A lapokat hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük.
A kristálycukrot egy lábasban világosbarnára karamellizáljuk, majd óvatosan felöntjük 3 dl tejjel, és addig kevergetjük, amíg a karamell teljesen feloldódik.
A maradék 3 dl tejet simára keverjük a liszttel, majd fokozatosan a karamellás tejhez adjuk, és folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a margarinos masszát.
A kihűlt lapokat a krémmel betöltjük.
A tortabevonó csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd a sütemény tetejére csurgatjuk, dekoratívan eloszlatva.
A süteményt hűtőben pihentetjük legalább egy éjszakán át, hogy az ízek összeérjenek és a lapok megpuhuljanak.