Tészta:
A liszt kivételével egy fazékba tesszük a hozzávalókat és összemelegítjük, majd végül belekeverjük a lisztet.
Alaposan összegyúrjuk a tésztát, majd három részre osztjuk. Az egyik részbe tetszés szerint kakaóport gyúrunk.
A két fehér lapot egyforma méretűre (30*35 cm) nyújtjuk és 200 fokon, pár perc alatt megsütjük.
A kakaós tésztából kilenc rudat sodrunk, akkorát mint a tepsi, amiben a lapokat sütöttük. Ezeket a rudakat is megsütjük.
Krém:
A tejben simára keverjük a pudingot, lisztet és felfőzzük. Amíg hűl, habosra keverjük a margarint a porcukorral és a vaníliával.
A két masszát összedolgozzuk és a lapokat megtöltjük.
Összeállítás:
Egy lapot megkenünk sárgabarack lekvárral, majd rásimítjuk a krém felét. Ráhelyezzük a kakaós rudakat, finoman belenyomjuk a krémbe. Rásimítjuk a krém másik felét. A második lapot is megkenjük lekvárral és fordítva (lekváros felével lefele) rátesszük a krémre.
Tetejét bevonjuk olvasztott, olajjal elkevert csokival. Másnap szeleteljük.