Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pöttyöske recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

A tojásokból a szokásos módon piskótát sütünk.

A krémhez a vaníliás pudingport és a lisztet a vaníliás cukorral tejben felfőzzük és kihűtjük. Kihűlés után hozzáadjuk porcukorral habosra kevert margarint.

A töltelékhez a darált kekszet, a baracklekvárt, a rumot, az átszitált kakaót,az áttört gesztenyemasszát a tejjel összegyúrjuk. Jól összedolgozzuk és 6 rudat sodrunk belőle.

A piskótát megkenjük a krém 1/3-ával, ráfektetjük a gesztenyerudacskákat és rákenjük a krém többi részét úgy, hogy a rudak között is jól kitöltsük a részeket. Befedjük a másik lappal és tetszés szerint csokimázzal vagy öntettel, bármivel díszíthetjük.

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/pottyoske/