Elkészítése
A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd összekeverjük a tészta többi hozzávalójával, amíg egynemű masszát nem kapunk.
A pudingokat a csomagolás szerint 3-3 dl tejben elkészítjük. A vaníliás pudinghoz egy teáskanálnyi vaníliaaromát is adhatunk, hogy még intenzívebb ízt kapjunk.
Amikor a pudingok kihűltek, előkészítünk egy muffin tepsit, amelynek minden üregét muffinpapírral béleljük ki. A papírok aljára egy réteg tésztát kanalazunk, majd a közepére egy kanálnyi pudingot teszünk. Ezt egy újabb réteg tészta követi, amivel befedjük a pudingot.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük a muffinokat, amíg aranybarnák nem lesznek.
A pudingok maradékát robotgéppel simára keverjük, és ezzel díszítjük a muffinok tetejét
