Elkészítése
Tészta:
A tojásokat először a porcukorral, majd a puha margarinnal és a mézzel jól kikeverjük, végül a sütőporral elkevert lisztet beleszitáljuk és az egészet jól összedolgozzuk és összegyúrjuk.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk. Lisztezett felületen a tésztákat külön-külön tepsi nagyságúra (30*33 cm) kinyújtjuk és sütőpapírral fedett tepsi hátulján, előmelegített sütőben 180 fokon kb 7-8 perc alatt (halvány színűre) egymás után megsütjük őket.
Krém:
A tejben csomómentesen elkeverjük a lisztet, majd sűrűre főzzük, mint a pudingot, ezután kihűtjük.
A margarint a porcukorral jól kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk és jól kihabosítjuk az egészet.
A krémet elfelezzük. Az egyik felébe kakaóport, a másik felébe pedig vanília aromát keverünk.
Összeállítás:
Az első lapot a vaníliás krémmel kenjük meg. Erre ráteszünk egy másik lapot és ezt pedig kakaós krémmel kenjük meg. Végül rátesszük az utolsó tészta lapot, azt pedig a mázzal öntjük le.
Máz:
Az összes hozzávalót alacsony hőfokon összeolvasztjuk és még melegen ráöntjük (simítjuk) a sütemény tetejére.
Másnap tálalás előtt szép, egyforma kockákra felvágjuk.







