Elkészítése
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részt kinyújtjuk, és egy közepes méretű tepsibe helyezzük.
A pudingport a cukorral és a tejjel sűrűre főzzük. Még melegen hozzákeverjük a tejfölt, majd beleforgatjuk a kockára vágott barackot. A kész krémet egyenletesen eloszlatjuk az első tésztalapon.
A másik tésztalapot szintén kinyújtjuk, és a krém tetejére helyezzük. Az előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 percig sütjük. A sütés vége felé tűpróbával ellenőrizzük, hogy teljesen átsült-e.
A megsült süteményt porcukorral megszórjuk. Fogyasztás előtt legalább fél napot pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek és a tészta puhuljon. Szeletelve tálaljuk. Jó étvágyat!
