Elkészítése
Először kivajazunk és kilisztezünk egy gyümölcstorta formát, majd előmelegítjük a sütőt körülbelül 180°C-ra. A tojásokat habosra verjük a cukorral, amíg könnyű és világos nem lesz a keverék. Ezután hozzákeverjük a lisztet, majd óvatosan beleöntjük az olvasztott vajat. A masszát alaposan, csomómentesre keverjük.
A keveréket a tortaformába öntjük, és az előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor a tészta megsült és kihűlt, elkészítjük a pudingot a tejjel és a cukorral. A pudingot felfőzzük, majd amikor kész, kitöltjük vele a tortaformát, amiben már a kihűlt tészta van.
Ízlés szerint friss gyümölcsökkel díszítjük a puding tetejét. Ha a puding teljesen kihűlt, elkészítjük a gyümölcskocsonyát a csomagolásán található utasítások szerint. Amikor a kocsonya langyosra hűlt, óvatosan ráöntjük a gyümölcsökre, hogy teljesen befedje őket. Hagyjuk, hogy a kocsonya megdermedjen, majd a tortát szeletelve tálaljuk.
