Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcsös sütik

Pudingos gyümölcstorta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először kivajazunk és kilisztezünk egy gyümölcstorta formát, majd előmelegítjük a sütőt körülbelül 180°C-ra. A tojásokat habosra verjük a cukorral, amíg könnyű és világos nem lesz a keverék. Ezután hozzákeverjük a lisztet, majd óvatosan beleöntjük az olvasztott vajat. A masszát alaposan, csomómentesre keverjük. A keveréket a tortaformába öntjük, és az előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.30.

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

Először kivajazunk és kilisztezünk egy gyümölcstorta formát, majd előmelegítjük a sütőt körülbelül 180°C-ra. A tojásokat habosra verjük a cukorral, amíg könnyű és világos nem lesz a keverék. Ezután hozzákeverjük a lisztet, majd óvatosan beleöntjük az olvasztott vajat. A masszát alaposan, csomómentesre keverjük.

A keveréket a tortaformába öntjük, és az előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor a tészta megsült és kihűlt, elkészítjük a pudingot a tejjel és a cukorral. A pudingot felfőzzük, majd amikor kész, kitöltjük vele a tortaformát, amiben már a kihűlt tészta van.

Ízlés szerint friss gyümölcsökkel díszítjük a puding tetejét. Ha a puding teljesen kihűlt, elkészítjük a gyümölcskocsonyát a csomagolásán található utasítások szerint. Amikor a kocsonya langyosra hűlt, óvatosan ráöntjük a gyümölcsökre, hogy teljesen befedje őket. Hagyjuk, hogy a kocsonya megdermedjen, majd a tortát szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is