Elkészítése
Az alapanyagokból tésztát gyúrunk. Golyókat formázunk, villával megnyomkodjuk a tetejét és 180°-os sütőben megsütjük.
Világos színű maradjon a vaníliás tészta. A fele tésztába kakaóport tettem.
Nagyon egyszerű, és nagyon finom.
Az alapanyagokból tésztát gyúrunk. Golyókat formázunk, villával megnyomkodjuk a tetejét és 180°-os sütőben megsütjük. Világos színű maradjon a vaníliás tészta. A fele tésztába kakaóport tettem. Nagyon egyszerű, és nagyon finom.
Az alapanyagokból tésztát gyúrunk. Golyókat formázunk, villával megnyomkodjuk a tetejét és 180°-os sütőben megsütjük. Világos színű maradjon a vaníliás tészta. A fele tésztába kakaóport tettem. Nagyon egyszerű, és nagyon finom.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az alapanyagokból tésztát gyúrunk. Golyókat formázunk, villával megnyomkodjuk a tetejét és 180°-os sütőben megsütjük.
Világos színű maradjon a vaníliás tészta. A fele tésztába kakaóport tettem.
Nagyon egyszerű, és nagyon finom.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.