Elkészítése
A leveles tésztát 4 részre osztjuk. Kb 30*20 cm-es lapokká nyújtjuk, villával megszurkáljuk és egyenként aranybarnára sütjük 180 fokon kb 10-12 perc alatt.
Addig a krémet elkészítjük. A tejből, cukorból és a vaníliás porból megfőzzük a pudingot a szokásos módon, majd folpackkal még forrón letakarjuk és kihűtjük.
A vajat kikeverjük magában aztán hozzáadjuk a hideg pudingot és egyneművé dolgozzuk.
A hideg tejszínt felverjük (én egyben szoktam a 4 dl-t és szemre szétosztom). A felét óvatosan beleforgatjuk a vaníliás krémbe.
A másik felét félretesszük.
A leveles lapokat megtöltjük a vaníliás krémmel, az utolsó szintre kenjük a sima tejszínhabot. Rátesszük a 4. lapot és ha maradt krém azt is rákenjük a lapra.
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük, utána szeleteljük.
Tetejére csokidarát szórhatunk.










