Elkészítése
A pudingport a cukorral és a tejjel a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni, hogy a töltelék megfelelő állagú legyen.
A leveles tésztát enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk, és egyenlő méretű kockákra vágjuk. Az egyik felét késsel párhuzamosan bevagdossuk, hogy sütés közben dekoratív mintát kapjunk.
A tészta nem bevágott felére teszünk egy adag kihűlt pudingot, majd a széleit megkenjük felvert tojással. A bevágott tésztarészt ráhajtjuk a pudingra, és a széleket alaposan összenyomkodjuk, hogy a krém ne folyjon ki sütés közben.
A párnácskákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és a tetejüket is megkenjük a maradék tojással, hogy szép aranyszínűek legyenek.
Előmelegített sütőben, 180 °C-on kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk kicsit hűlni, majd tálaljuk.
