Elkészítése
A tészta alapanyagait összedolgozzuk a tejjel, majd két egyenlő részre osztjuk.
Töltelék elkészítése:
A szilvát apró darabokra vágjuk, majd 3 dl vízben cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel péppé főzzük. A pudingport 2 dl vízzel elkeverjük, és hozzáöntjük a szilvás péphez. Az egészet összefőzzük, majd ha félig kihűlt, hozzákeverjük a margarint is.
Összeállítás:
A tepsit kizsírozzuk és lisztezzük. A tészta egyik felét kinyújtjuk, majd a tepsibe helyezzük úgy, hogy nagyobb legyen a tésztalap, mint a tepsi, és a széleit a tepsi oldalához hajtjuk. Beleöntjük a szilvás krémet, majd a másik felét is kinyújtjuk, és ezzel betakarjuk a tölteléket. A széleket gondosan összedolgozzuk, hogy a krém sülés közben ne folyjon ki. A tészta tetejét megkenjük tojással.
180 fokon aranybarnára sütjük.

