Elkészítése
A pudingot a szokásos módon megfőzzük a tejjel és a porcukorral, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tojássárgájákat kikeverjük a kristálycukorral, majd hozzáadjuk a vizet, az étolajat, és a sütőporral és sóval elkevert lisztet.
A tojásfehérjéket habosra verjük néhány csepp citromlével, majd óvatosan a masszához forgatjuk. A tészta háromnegyed részét kiolajozott, lisztezett tepsibe öntjük. A megmaradt tésztához hozzákeverjük a kakaóport, simára dolgozzuk, majd a sárga tészta tetejére csurgatjuk. Villával körkörös mozdulatokkal márványos mintát készítünk.
A kihűlt pudingot kiskanállal a tészta tetejére kanalazzuk. A süteményt előmelegített sütőben készre sütjük.
Amíg a tészta sül, a tejfölt kikeverjük a porcukorral. A forró tésztára egyenletesen ráöntjük a tejfölös krémet, és elsimítjuk. Miután a sütemény kihűlt, legalább 4 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kakaóporral vagy fahéjjal megszórjuk.

