Elkészítése
Először elkészítjük a krémet: megfőzzük a pudingot a csomagoláson található utasítások szerint, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt, és vaníliás cukorral ízesítjük.
Ezután elkészítjük a tésztát: a liszthez hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd összegyúrjuk a tésztát. A tésztát két részre osztjuk.
Az egyik tésztadarabot kinyújtjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Erre elsimítjuk a krém felét, majd sorban ráhelyezzük a babapiskótát. A maradék krémet a piskótára kenjük, majd kinyújtjuk a másik tésztalapot, és a krém tetejére helyezzük.
Előmelegített sütőben megsütjük, amíg aranybarna nem lesz. Miután kihűlt, a sütemény tetejét megszórjuk porcukorral.

