A tojássárgáját kikeverjük 2 kanál cukorral, az olajjal és a vízzel. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. Amikor a hab már kemény, összekeverjük a sárgájával, majd óvatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, amely 32×25 cm-es. 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Amikor a tészta kihűlt, kettévágjuk, és az egyik felét megkenjük lekvárral. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd egyenletesen rákenjük a lekváros lapra. A másik lapot ráhelyezzük, lekváros oldalával lefelé. Az így összeállított süteményt 1 órára hűtőbe tesszük.
Ha letelt az idő, tetszőleges méretűre kiszaggatjuk, majd cukormázzal bevonjuk. A cukormáz elkészítéséhez a hozzávalókat megmelegítjük, de nem forraljuk fel. Kevés ételszínezékkel vagy szörppel színezzük, hogy szép színe legyen.