Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Piskóta elkészítése: A tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet. A sütőporral elkevert lisztet óvatosan beleforgatjuk a keverékbe. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Hagyjuk kihűlni. Krém elkészítése: A pudingporokat a kristálycukorral, a vaníliás cukrokkal és a tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. Még melegen egyenletesen […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Beküldte: 2013.04.29.

A piskótához

A krémhez

Elkészítése

Piskóta elkészítése:

A tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet. A sütőporral elkevert lisztet óvatosan beleforgatjuk a keverékbe. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Hagyjuk kihűlni.

Krém elkészítése:

A pudingporokat a kristálycukorral, a vaníliás cukrokkal és a tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. Még melegen egyenletesen a kihűlt piskótára kenjük, és elsimítjuk. A magozott meggyet lecsepegtetjük, és a puding tetejére egyenletesen eloszlatjuk.

Zselatin elkészítése:

A zselatint a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, de víz helyett eper vagy málna üdítőt használunk. Miután a zselatin langyosra hűlt, óvatosan a meggyes puding tetejére öntjük, és hagyjuk megdermedni.

A süteményt hűtőben pihentetjük, amíg a zselatin teljesen meg nem szilárdul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Tothne Kovacs Zsuzsanna
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is