Piskóta elkészítése:
A tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet. A sütőporral elkevert lisztet óvatosan beleforgatjuk a keverékbe. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük. Hagyjuk kihűlni.
Krém elkészítése:
A pudingporokat a kristálycukorral, a vaníliás cukrokkal és a tejjel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. Még melegen egyenletesen a kihűlt piskótára kenjük, és elsimítjuk. A magozott meggyet lecsepegtetjük, és a puding tetejére egyenletesen eloszlatjuk.
Zselatin elkészítése:
A zselatint a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük, de víz helyett eper vagy málna üdítőt használunk. Miután a zselatin langyosra hűlt, óvatosan a meggyes puding tetejére öntjük, és hagyjuk megdermedni.
A süteményt hűtőben pihentetjük, amíg a zselatin teljesen meg nem szilárdul.