Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mazsolát rumaromába áztatjuk, hogy jól átvegye az ízét. Közben megsütjük a piskótát, majd hagyjuk kihűlni. A tejben 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot, és félretesszük hűlni. A margarint habosra keverjük a maradék cukorral, és amikor a puding langyosra hűlt, fokozatosan hozzákeverjük a margarinhoz a mazsolával és az aromával együtt. A piskótát három lapra vágjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.19.

Hozzávalók

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítése

A mazsolát rumaromába áztatjuk, hogy jól átvegye az ízét. Közben megsütjük a piskótát, majd hagyjuk kihűlni. A tejben 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot, és félretesszük hűlni. A margarint habosra keverjük a maradék cukorral, és amikor a puding langyosra hűlt, fokozatosan hozzákeverjük a margarinhoz a mazsolával és az aromával együtt.

A piskótát három lapra vágjuk, és mindegyiket megkenjük a krémmel, a tetejére is vékony réteget simítunk belőle. Tejszínhabbal és reszelt csokoládéval díszítjük. Szeletelés előtt hűtőbe tesszük egy órára, hogy a krém jól megdermedjen.

Tepsi méret: 24×30 cm

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is