Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd letakarva fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Közben elkészítjük a tölteléket. A kimagozott gyümölcsöket megszórjuk cukorral, és állni hagyjuk, amíg levet engednek. A keletkezett levet leöntjük, majd összekeverjük a befőtt szilva levével. A pudingport ebben a gyümölcslében főzzük meg sűrűre. Ezután hozzáadjuk a gyümölcsöket, a fahéjat és a vaníliás cukrot, és alaposan összekeverjük.
A tészta háromnegyed részét lisztezett felületen kinyújtjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Ráöntjük a gyümölcsös tölteléket, majd a maradék tésztát is kinyújtjuk, és derelyevágóval vagy pizzavágóval csíkokra vágjuk. Ezekkel a csíkokkal berácsozzuk a sütemény tetejét.
Végül megkenjük tojásfehérjével, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
