A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. Sütőpapírral bélelünk ki egy nagy sütőlapot, és a tészta egyharmadát egyenletesen elkenjük rajta. 150 °C-ra előmelegített sütőben három lapot sütünk egymás után, ügyelve arra, hogy a lapok ne barnuljanak meg.
A krémhez a tojássárgáját a pudingporral és egy kevés tejjel simára keverjük, majd a forrásban lévő tejhez öntjük. Folyamatos keverés mellett sűrű krémmé főzzük, majd teljesen kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt tojás-puding főzetet és néhány csepp vanília aromát. Az egészet sima, könnyű krémmé dolgozzuk össze.
A tésztalapokat megtöltjük a krémmel, és a tetejére is hagyunk belőle. A végén kókuszreszelékkel szórjuk meg, és mogyoróval díszítjük.