Elkészítése
A lisztet elkeverjük a sütőporral és porcukorral. A többi hozzávalót is beletesszük és tésztát gyúrunk belőle.
Hűtőbe tesszük fél órára. Hűtés után kinyújtjuk 20*34 cm-es téglalappá, majd beleteszem a sütőpapírral bélelt tepsibe. Villával megszurkáljuk a és kb 5-6 percre betesszük sülni az előmelegített 180 fokos sütőbe.
Kivéve lekenjük bőségesen baracklekvárral.
A tölteléket elkészítjük a hozzávalókból. A tojásfehérjét habnak felverve keverjük hozzá. A kész tölteléket a lekvárra simítjuk és visszatoljuk sülni. Akkor jó, ha a töltelék széle kicsit barnás színű.
Közben a habhoz a tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Rásimítjuk a túrós töltelékre, villával megcsíkozzuk és visszatoljuk a sütőbe.
140 fokra mérsékeljük alatta a hőmérsékletet, majd kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük a habot.
Forró vízbe mártott késsel szeleteljük, ha kihűlt.


