Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet elkeverjük a sütőporral és porcukorral. A többi hozzávalót is beletesszük és tésztát gyúrunk belőle. Hűtőbe tesszük fél órára. Hűtés után kinyújtjuk 20*34 cm-es téglalappá, majd beleteszem a sütőpapírral bélelt tepsibe. Villával megszurkáljuk a és kb 5-6 percre betesszük sülni az előmelegített 180 fokos sütőbe. Kivéve lekenjük bőségesen baracklekvárral. A tölteléket elkészítjük a hozzávalókból. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bozsoilona
Beküldte: 2018.01.18.

Tészta:

Töltelék:

Hab:

Elkészítése

A lisztet elkeverjük a sütőporral és porcukorral. A többi hozzávalót is beletesszük és tésztát gyúrunk belőle.

Hűtőbe tesszük fél órára. Hűtés után kinyújtjuk 20*34 cm-es téglalappá, majd beleteszem a sütőpapírral bélelt tepsibe. Villával megszurkáljuk a és kb 5-6 percre betesszük sülni az előmelegített 180 fokos sütőbe.

Kivéve lekenjük bőségesen baracklekvárral.

A tölteléket elkészítjük a hozzávalókból. A tojásfehérjét habnak felverve keverjük hozzá. A kész tölteléket a lekvárra simítjuk és visszatoljuk sülni. Akkor jó, ha a töltelék széle kicsit barnás színű.

Közben a habhoz a tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Rásimítjuk a túrós töltelékre, villával megcsíkozzuk és visszatoljuk a sütőbe.

140 fokra mérsékeljük alatta a hőmérsékletet, majd kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük a habot.

Forró vízbe mártott késsel szeleteljük, ha kihűlt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is