Először a lisztet margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sütőport, a tojássárgáját, a reszelt citromhéjat és a cukrot. Az így kapott tésztát negyed óráig pihentetjük. Ezután ujjnyi vastagra nyújtjuk, és félig megsütjük a sütőben.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a tölteléket. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, a tojássárgáját, a reszelt citromhéjat, és végül a darát. Amikor a tészta félig megsült, megkenjük baracklekvárral, majd rákenjük a túrós tölteléket, és további negyed óráig sütjük.
Közben a tojásfehérjéből, a porcukorból, és a citromléből kemény habot verünk. Amikor a tészta megsült, rákenjük a habot, és visszatesszük a sütőbe. Amikor a hab elkezd barnulni, lekapcsoljuk a sütőt, résnyire kinyitjuk a sütőajtót, és hagyjuk a habot egy kicsit megszáradni.