A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 cm vastagra kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe világosra sütjük, kb. 15 perc alatt, amíg a tészta teteje megszilárdul.
A tésztát kivesszük a sütőből, vékonyan megkenjük baracklekvárral, elsimítjuk rajta a túrós tölteléket és a sütőbe visszatéve készre sütjük.
A 4 tojásfehérjét a sóval, citromlével és a cukorral kemény habbá verjük, és a kész tésztára simítjuk vagy nyomózsákba töltve rácsokat nyomunk 1 cm távolságra a tészta tetejére.
A lekvárt felforrósítjuk, átpasszírozzuk, hogy rost ne maradjon benne. Torta nyomóba töltjük a lekvárt és a résekbe töltjük.
Langyos sütőbe visszatesszük, de csak annyi időre, hogy a hab rászáradjon. A sütő ajtaját egy kicsit támasszuk ki.