Elkészítése
A kifliket keresztbe kettévágjuk, a belét kikaparjuk, a lyukba lekvárt töltünk, majd kipanírozzuk úgy, hogy a vágott fele is panírozva legyen! Forró olajban kisütjük, fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk! Jó étvágyat!
A kifliket keresztbe kettévágjuk, a belét kikaparjuk, a lyukba lekvárt töltünk, majd kipanírozzuk úgy, hogy a vágott fele is panírozva legyen! Forró olajban kisütjük, fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk! Jó étvágyat!
A kifliket keresztbe kettévágjuk, a belét kikaparjuk, a lyukba lekvárt töltünk, majd kipanírozzuk úgy, hogy a vágott fele is panírozva legyen! Forró olajban kisütjük, fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk! Jó étvágyat!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kifliket keresztbe kettévágjuk, a belét kikaparjuk, a lyukba lekvárt töltünk, majd kipanírozzuk úgy, hogy a vágott fele is panírozva legyen! Forró olajban kisütjük, fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk! Jó étvágyat!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.