Elkészítése
A tojásfehérjét felverjük a cukorral, majd félretesszük. A tojássárgáját a vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Az egészet összekeverjük, és végül óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. A tésztát 180 fokon körülbelül 30 percig sütjük.
Amíg a tészta sül, felverjük a két tojásfehérjét a hozzá tartozó cukorral és egyéb hozzávalókkal. Miután a tészta megsült, rákenjük a tojásfehérjés réteget, majd további 10-15 percig sütjük.
Közben elkészítjük a pudingot: megfőzzük, és amikor kihűlt, összekeverjük a habosra vert vajjal. Amikor a tészta teljesen kihűlt, rákenjük a pudingos réteget.
Végül felolvasztjuk a csokoládét, és a sütemény tetejére kenjük. Hagyjuk, hogy a csokoládé megdermedjen, mielőtt felszeletelnénk.
