Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Rétegezzük egy jénai tálba, vagy kapcsos tortaformába a langyos tejbe áztatott babapiskótát. A habtejszínt verjük fel a cukorral, szórjuk bele a zselatint (nem kell melegíteni), majd adjuk hozzá a joghurtot és a vanília aromát. A krémet öntsük rá a babapiskótára (rétegezhetjük többször is, míg a piskóta el nem fogy), majd szórjuk meg a leszemezett ribizlivel. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.08.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Rétegezzük egy jénai tálba, vagy kapcsos tortaformába a langyos tejbe áztatott babapiskótát. A habtejszínt verjük fel a cukorral, szórjuk bele a zselatint (nem kell melegíteni), majd adjuk hozzá a joghurtot és a vanília aromát.

A krémet öntsük rá a babapiskótára (rétegezhetjük többször is, míg a piskóta el nem fogy), majd szórjuk meg a leszemezett ribizlivel. Pár órára tegyük hűtőbe.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is