Elkészítése
A a tojássárgákat a cukorral és az olvasztott margarinnal alaposan kikeverjük. A fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a fehérjehabhoz felváltva hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgás masszát. Széles mozdulatokkal összeforgatjuk, ügyelve, hogy a habot ne törjük össze. Egy gáztepsit kivajazunk, lisztezünk, vagy sütőpapírral kibélelünk, és belesimítjuk a masszát. 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Miután kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A krémhez a pudingport elkeverjük a tejben, majd felfőzzük. A túrót kikeverjük a citromlével, és a kihűlt pudinghoz dolgozzuk. A három lap közül kettőre elosztjuk a krémet, megszórjuk ribizliszemekkel, és egymásra helyezzük őket.
A tojásfehérjét a cukorral és pár csepp citromlével gőz fölött kemény habbá verjük. A legfelső lap tetejére simítjuk a habot, és ribizliszemekkel díszítjük.
