Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Ribizlis sütik

Túrós sütik

Ribizlis túró szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A a tojássárgákat a cukorral és az olvasztott margarinnal alaposan kikeverjük. A fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a fehérjehabhoz felváltva hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgás masszát. Széles mozdulatokkal összeforgatjuk, ügyelve, hogy a habot ne törjük össze. Egy gáztepsit kivajazunk, lisztezünk, vagy sütőpapírral kibélelünk, és belesimítjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.03.09.

Tésztához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A a tojássárgákat a cukorral és az olvasztott margarinnal alaposan kikeverjük. A fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a fehérjehabhoz felváltva hozzáadjuk a lisztes keveréket és a sárgás masszát. Széles mozdulatokkal összeforgatjuk, ügyelve, hogy a habot ne törjük össze. Egy gáztepsit kivajazunk, lisztezünk, vagy sütőpapírral kibélelünk, és belesimítjuk a masszát. 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Miután kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.

A krémhez a pudingport elkeverjük a tejben, majd felfőzzük. A túrót kikeverjük a citromlével, és a kihűlt pudinghoz dolgozzuk. A három lap közül kettőre elosztjuk a krémet, megszórjuk ribizliszemekkel, és egymásra helyezzük őket.

A tojásfehérjét a cukorral és pár csepp citromlével gőz fölött kemény habbá verjük. A legfelső lap tetejére simítjuk a habot, és ribizliszemekkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is