A rizst fél liter tejben, 1-2 evőkanál cukorral puhára főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a pudingport a maradék fél liter tejjel a csomagoláson található leírás szerint elkészítjük és szintén hagyjuk kihűlni. A zselatint kb. fél deciliter vízben feloldjuk, hogy felhasználásra kész legyen.
Két deciliter habtejszínt kemény habbá verünk, majd ízlés szerint hozzáadjuk a ribizlit. A felvert tejszínt óvatosan összekeverjük a pudinggal, a feloldott zselatinnal és a főtt rizzsel. Az elkészült keveréket egy tortaformába simítjuk, és hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
A maradék tejszínt kevés porcukorral felverjük kemény habbá, és bekenjük vele a torta oldalát és tetejét. Végül a megmaradt habból rózsákat nyomunk a torta tetejére díszítésként. Ribizlivel szórjuk meg a tetejét, az oldalát pedig mandulaforgáccsal díszítjük.