Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához valókat annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy jó nyújtható legyen. Öt egyenlő részre osztjuk a tésztát. Két részt kinyújtunk, és tepsi hátulján külön-külön megsütünk. A maradék három részt egyenként kinyújtjuk, megtöltjük az előzőleg elkészített töltelékkel, majd bejglihez hasonló rudakká feltekerjük. A töltött rudakat megsütjük, és hagyjuk kihűlni. A krémhez a pudingport a tejjel felfőzzük, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Erikaa
Beküldte: 2013.01.09.

Hozzávalók

Töltelék

Krém

Elkészítése

A tésztához valókat annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy jó nyújtható legyen. Öt egyenlő részre osztjuk a tésztát. Két részt kinyújtunk, és tepsi hátulján külön-külön megsütünk. A maradék három részt egyenként kinyújtjuk, megtöltjük az előzőleg elkészített töltelékkel, majd bejglihez hasonló rudakká feltekerjük. A töltött rudakat megsütjük, és hagyjuk kihűlni.

A krémhez a pudingport a tejjel felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudingos krémet hozzáadjuk.

Összeállítás:

Az egyik lapra kenjük a krém felét, majd ráhelyezzük a mákos (vagy diós) rudakat. A rudakat beborítjuk a maradék krémmel, és ráhelyezzük a másik lapot. A tetejére csokimázat simítunk.

Tipp:

bár mákkal is ízletes, ahogy a képen van, de dióval még finomabb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Erikaa
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is