Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütemény receptek

Rozsdás szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 szelet hosszú csont nélküli karaj só őrölt bors kb 0,5 dl 3 közepes burgonya 2 nagyobb vöröshagyma 1 derezd fokhagyma ízlés szerint ketchup 1 dl húsleves alaplé Elkészítése: A karaj szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd felhevített olajban mindkét oldalát pirosra sütjük, kivesszük az olajból és félretesszük. Amikor az összes húst kisütöttük, a megmaradt olajba beletesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2014.12.17.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 szelet hosszú csont nélküli karaj
  • őrölt bors
  • kb 0,5 dl
  • 3 közepes burgonya
  • 2 nagyobb vöröshagyma
  • 1 derezd fokhagyma
  • ízlés szerint ketchup
  • 1 dl húsleves alaplé


Elkészítése:

A karaj szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd felhevített olajban mindkét oldalát pirosra sütjük, kivesszük az olajból és félretesszük. Amikor az összes húst kisütöttük, a megmaradt olajba beletesszük a vörös- és a fokhagymát, majd állandó keverés mellett megpirítjuk. Amikor megpirult, hozzáadjuk a ketchupot, hozzáöntjük a húsleves alaplét, majd visszatesszük bele a húst és 1-2 perc alatt összeforraljuk. Burgonya rösztivel tálaljuk.

Röszti készítése:

A burgonyát megpucoljuk és egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, majd sózzuk és borsozzuk.

Egy serpenyőben 0,5 dl  olajat teszünk és hús nagyságú szeleteket sütünk a burgonyából. A kisült rösztire tesszük a húst, majd rá a hagymát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is