A tészta hozzávalóit – a kakaópor és a tejföl kivételével – összegyúrjuk. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, majd az egyik adaghoz hozzáadjuk a kakaóport és a tejfölt, hogy egységes csokoládés tésztát kapjunk.
A három lapot egyenként kinyújtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsi hátán 180 °C-on körülbelül 10 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport elkeverjük a tejben, majd sűrűre főzzük. Langyosan hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd habosra keverjük.
Az alsó lapot (világos tészta) megkenjük sárgabaracklekvárral, erre helyezzük a csokoládés lapot, majd egyenletesen rákenjük a pudingos krémet. Végül befedjük a harmadik, világos tésztalappal.
A habhoz vizet forralunk, majd a tojásfehérjéket egy hőálló tálban a porcukorral vízgőz felett felverjük. Amikor már majdnem kemény, hozzáadjuk a citromlevet, és addig verjük, amíg fényes, kemény habot nem kapunk.
A habot a sütemény tetejére kenjük, és ízlés szerint olvasztott csokoládéval díszíthetjük. Másnap szeleteljük.
Tepsi méret: 23×34 cm