Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Sütemény receptek

Rumos-csokis szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákhoz hozzáadjuk a porcukrot és robotgéppel habosra verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A kikevert tojássárgához adjuk apránként a sütőporos lisztet és a felvert habot felváltva. A masszát egy sütőpapíros tepsibe öntjük (30*35 cm) és megsütjük a piskótát 180 fokon kb 20-25 perc alatt. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2019.11.06.

Tésztához

Krémhez

Elkészítése

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákhoz hozzáadjuk a porcukrot és robotgéppel habosra verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verjük.

A kikevert tojássárgához adjuk apránként a sütőporos lisztet és a felvert habot felváltva. A masszát egy sütőpapíros tepsibe öntjük (30*35 cm) és megsütjük a piskótát 180 fokon kb 20-25 perc alatt.

A tejben a pudingporokat felfőzzük, majd hozzáadjuk cukrot és belekeverjük a rumaromát is.

Amíg a puding hűl, addig a vajat és a porcukrot jól kikeverjük és hozzádaolgozzuk a kész pudinghoz.

A már kihűlt piskótára rákenjük a rumos csokikrémet.

A tejszínt kemény habbá verjük és rásimítjuk a krém tetejére. Tetejére a csokit megolvasztjuk az olajjal és meglocsoljuk vele a kész sütit.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is