Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákhoz hozzáadjuk a porcukrot és robotgéppel habosra verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
A kikevert tojássárgához adjuk apránként a sütőporos lisztet és a felvert habot felváltva. A masszát egy sütőpapíros tepsibe öntjük (30*35 cm) és megsütjük a piskótát 180 fokon kb 20-25 perc alatt.
A tejben a pudingporokat felfőzzük, majd hozzáadjuk cukrot és belekeverjük a rumaromát is.
Amíg a puding hűl, addig a vajat és a porcukrot jól kikeverjük és hozzádaolgozzuk a kész pudinghoz.
A már kihűlt piskótára rákenjük a rumos csokikrémet.
A tejszínt kemény habbá verjük és rásimítjuk a krém tetejére. Tetejére a csokit megolvasztjuk az olajjal és meglocsoljuk vele a kész sütit.
Jó étvágyat kívánok!









