Elkészítése
8 tojásból piskótát sütünk, amelyet még melegen nedves konyharuhára borítunk, és óvatosan feltekerünk, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejből, a cukorból és a vaníliás pudingporból sűrű pudingot főzünk, amelyet szintén hagyunk teljesen kihűlni. A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a rumot, majd gépi habverővel alaposan összedolgozzuk a margarinnal és a darált dióval, amíg egynemű, krémes állagú lesz.
A kihűlt piskótát kitekerjük, és megtöltjük a krém kétharmadával, egyenletesen elosztva rajta. A piskótát óvatosan visszatekerjük, majd a maradék krémmel bevonjuk a külső felületét.
A sütemény tetejét tetszés szerint díszítjük, például reszelt csokoládéval, dióval vagy cukordíszekkel. Hűtőbe tesszük, és másnap szeleteljük, hogy az ízek jól összeérjenek.
