Elkészítése
A tésztához tojások sárgáját, a vizet, az olajat és cukrot keverjük jó habosra, majd adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport, aztán pedig óvatosan, apránként keverjük hozzá a kemény habbá vert tojásfehérjét is.
A tésztát sütőpapírral bélelt, nagy gáztepsibe (31*38 cm) simítsuk el (mert a tekercshez vékonynak kell lennie a piskótának), majd előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük. Negyed óra alatt kész is lesz.
Nedves konyharuha segítségével tekerjük fel és hagyjuk hűlni a tekercset (kb 10 perc).
A töltelék hozzávalóit keverjük habosra.
A mázhoz gőz fölött olvasszuk fel a csokit és keverjük hozzá az olajat.
A kihűlt, kitekert piskótára kenjük rá a krémet, tekerjük fel, öntsük rá a mázat, majd szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Jó sütizést mindenkinek!








