Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: A kakaós piskótához: 3 db tojás 3 ek cukor 3 evőkanál finomliszt 1 ek cukrozatlan kakaópor 1 kk sütőpor A sárga piskótához: 3 db tojás 3 ek cukor 4 evőkanál finomliszt 1 kk sütőpor A sangria krémhez: 6 dl sangria 2 csomag vaníliás pudingpor 10 dkg cukor 12 dkg tejszínhab por 2 dl ásványvíz […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
angie
Beküldte: 2014.10.19.

Elkészítése

Hozzávalók:
A kakaós piskótához:

  • 3 db tojás
  • 3 ek cukor
  • 3 evőkanál finomliszt
  • 1 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 kk sütőpor

A sárga piskótához:

  • 3 db tojás
  • 3 ek cukor
  • 4 evőkanál finomliszt
  • 1 kk sütőpor

A sangria krémhez:

  • 6 dl sangria
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 10 dkg cukor
  • 12 dkg tejszínhab por
  • 2 dl ásványvíz
  • 20 g zselatin


Elkészítése:

A piskótákat kisütjük. A sangriában megfőzzük a pudingokat.

A zselatint elkészítjük az utasitás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a megolvasztott zselatint.

A habot belekeverjük a kihűlt pudingba, és megkenjük a kakaós lapot.

A porcukrot elkeverjük a sangriával, és lekenjük a kalács tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szerb Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
angie
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is