A pudingport, a zselatint, a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet, és az egészet sűrűre főzzük. A tűzről levéve, még forrón belekeverjük a margarint. A krémet kétfelé osztjuk, az egyik részébe belekeverjük az apróra vágott sárgabarackot, majd mindkét adaghoz hozzáadjuk a tojásfehérjéből vert kemény habot, elosztva.
Egy tepsi aljába egymás mellé rakjuk a kekszeket, és óvatosan rákanalazzuk az egyik adag krémet, majd a másikat. A tetejét is kirakjuk keksszel. Arra figyelünk, hogy ne öntsük a krémet, mert feljöhet a keksz. Három réteg is készíthető, de a két réteg látványosabban elkülönül.
Hűtőbe tesszük, és másnapra megpuhul a keksz, a kekszek mentén szépen szeletelhető. A krém állaga a cukrászdai krémeshez hasonló. Kisebb méretű tepsihez megfelelő ez a mennyiség, gáztepsihez érdemes duplázni.